Strona główna :: Księga gości Opinie





KONTAKT
:


 

Telefon stacjonarny:

 0030 27510 47688

 

 

Telefon (komórkowy):
+30 694 65 23 347

 

Mówimy po polsku, angielsku i grecku.

 

 


[ Dodaj nowy wpis ]


Autor: Maciej Nowicki    m.r.nowicki@wp.pl    (2014-08-18 09:32:18)

To były wspaniałe wakacje. Dziękujemy bardzo Renacie i Jorgosowi. Warunki mieszkaniowe na wysokim standardzie. Kievieri przeurocze, bardzo miłe i przyjemne, ze wspaniałymi ludźmi (pozdrowienia dla Stawrosa!). Pani Renata jest doskonałą przewodniczką po Grecji i wyśmienitą towarzyszką wieczornych rozmów, skorzystaliśmy z jej rad i nigdy się nie zawiedliśmy. Dzięki Niej poznaliśmy tą inną Grecje, swojską, codzienną (trzeba przeżyć targ w Argos), poza głównymi miejscami turystycznymi. Byliśmy oczarowani. To wręcz niemożliwe, żeby były jeszcze takie miejsca na ziemi. Jedźcie na Peloponez, nie wahajcie się ani na chwilę (dojazd nieważny, ale chyba najlepiej wybrać prom do Patras). Pozdrawiamy od serca Maciej z rodziną
Autor: Mirka i Tadeusz, Magda, Alicja i Roman       (2013-11-24 18:42:46)

W pierwszej połowie września br. mieszkaliśmy w apartamencie Lemoni, bardzo przestronnym, słonecznym z dużym tarasem i pięknymi widokami na zatokę. Dziękujemy Renacie i Jargosowi za serdeczne przyjęcie, życzliwość i pomoc w poznawaniu tego uroczego i słonecznego kraju ;-)
Autor: Małgosia wraz z rodziną    mkarsznia@o2.pl    (2013-10-14 19:23:51)

Mieliśmy przyjemność gościć w apartamnentach Jasu na poczatku września 2013 roku.Pani Renata oarz jej mąż byli bardzo pomocni w organizowaniu różnych wycieczek,po przyjeździe na miejsce dostaliśmy szereg rózych cennych informacji, które pozwoliły bez problenu poruszać się po ciekawych miejscach.Polecamy bardzo pobyt w apartamentach Jasu, bo tu poczujecie się jak u najlepszych przyjacół.Dziekujemy za wspaniały poyt
Autor: mkarsznia    mkarsznia@o2.pl    (2013-10-14 19:05:53)

opinia o pobycie w apartamentach Jasu
Autor: mkarsznia    mkarsznia@o2.pl    (2013-10-14 19:04:40)

opinia o pobycie
Autor: Janusz Detyna    zbigniewdetyna@gmail.com    (2013-10-03 00:22:42)

No więc ... same plusy dodatnie. 1. Apartamenty (oglądałem wszystkie, a zamieszkałem w jednym) są w budynku bardzo dobrze położonym, bo jest cicho i blisko (do morza, tawern, zakupów). Z ich okien i balkonów roztacza się piękny widok, a w środku są kompletnie wyposażone. 2. Właściciele, Pani Renata z mężem zastąpią wam najlepszą informację turystyczną i dzięki nim poznacie miejsca, o których wiedzą tylko mieszkańcy Peloponezu, poczujecie klimat miejsca i radość życia rdzennych Greków. 3. Skosztujecie jedzenia w rodzinnych tawernach, miodu greckiego i wspaniałej jakościowo oliwy "extra dziewiczej" :) z plantacji Renaty i jej męża. 4. Poznacie wspaniałych ludzi i wyjedziecie zadowoleni z paroma refleksjami do własnego zagonionego życia
Autor: Dorota, Rafał, Paulina, Wojtek       (2013-08-23 21:49:26)

Dwa tygodnie na początku sierpnia minęły zbyt szybko. Pomoc uczynnych i sympatycznych gospodarze w zrozumieniu greckiej rzeczywistości oraz planowaniu zwiedzania - nieoceniona. Apartament Milo przytulny. Mamy nadzieję jeszcze tam wrócić
Autor: iza i krzysiu    krisiza@interia.pl    (2012-12-23 15:53:03)

Mieliśmy przyjemność mieszkać w apartamencie Lemoni w czerwcu i lipcu tego roku. Troska i gościnność gospodarzy, morze i słońce. Jednym słowem BAJKA. Tak nam się podobało, że wracamy do Renaty i Jorgosa w sierpniu 2013 ze słodkim "bagażem" przyjaciół i rodziny. Do zobaczenia wkrótce KIVERI :)
Autor: Kornelia und Joseph       (2012-10-31 19:05:15)

Wenn Du reif fuer die Insel bist, dann lass Dich entfuehren und komme hierher um das besondere Fleckchen Erde zu geniessen. Nirgendwo scheint die Sonne so schoen, ist das Meer so blau und die Gastgeber so liebenswuerdig. Deshalb ist es kein Zufall, dass sich so manche Regierungsbeamte Kiveri ausgesucht hatten, um hier einen unvergessenen Urlaub zu erleben. Kiveri forever!
Autor: Agata, Aneta, Jagoda i Pati       (2012-10-30 09:28:48)

Wakacje w apartamentach Renaty i Jorgosa rozkochały nas w Grecji. Nigdzie nie otrzymaliśmy dokładniejszych informacji na temat tego co warto zobaczyć. Każda wyprawa była pełna cudów, a leniuchowanie na plaży przy gwarantowanej pogodzie i krystalicznie czystym morzu niezapomniane.Wieczory w przeuroczych tawernach przy dobrym jedzeniu i w miłej atmosferze sprawiły, że już kilka dni po powrocie (wtedy do deszczowej) Polski mocno zatęskniłyśmy za cudownym miejscem jakim jest Kivieri. Gospodarze życzliwi i chętni do pomocy. To dzięki nim mogliśmy poznać wiele elementów obyczajowości i kultury Greków. Jesteśmy Wam za to wdzięczni. Jeszcze raz dziękujemy za przecudne wakacje i mamy nadzieję do Was wrócić.